Stiekem zongen ze tochStiekem zongen ze tóch! We zijn blij de naam van onze show bekend te kunnen maken ‘Stiekem zongen ze tóch!’ Een verwijzing naar Advendo in de oorlogsperiode. Het hele koor is onder leiding van dirigent Isolde van Meerwijk en regisseur Marja Mulder bezig om u een wervelende show te bezorgen. De show zal bestaan uit liedjes van vroeger en nu en bevat verrassende gastoptredens.

85 jaar Advendo. We vieren op zaterdag 18 april ons 85-jarig bestaan én staan ook stil bij 75 jaar bevrijding van Nederland, Hooghalen en omstreken. Er is een werkgroep van het koor druk bezig om op deze dag in een naastgelegen zaal een tentoonstelling over 85 jaar Advendo en 75 jaar bevrijding te organiseren*) Hierover later meer.

Ook repeteren diverse koorleden al dan niet in kleiner of groter verband hun repertoire. Onze toneelmeesters zijn samen met koorleden bezig podium en grote zaal in een passend jasje te steken.

Twee voorstellingen op 18 april. De show wordt twee keer vertoond. Natuurlijk hopen we op een grote opkomst! De voorstellingen beginnen:

Middag: 14.30 uur (zaal open 14.00 uur)
Avond: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Voorafgaand aan de show (vanaf 13.30 en 19.00 uur) is de tentoonstelling in ‘t Haoler Hoes te bezichtigen. ‘s Avonds is er na afloop muziek van ‘Shattered Dreams’.

Toegangskaarten à € 10 per persoon zijn vanaf 24 maart a.s. verkrijgbaar in ’t Haoler Hoes of per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(NB vrienden van Advendo ontvangen €2,50 korting op één toegangskaart)
Volg de voorbereidingen voor het jubileum op Facebook @AdvendoHooghalen

*)Stiekem zongen ze tóch wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Midden-Drenthe en de Promotiegroep Hooghalen